MECİTEFENDİ,
Yurtiçi ve yurtdışında 1500’den fazla satış noktasında yüksek kalitede cilt, vücut ve saç bakım ürünlerini bünyesinde barındıran, geniş ürün yelpazesi ile son kullanıcıya ulaşmaktadır.

MECİTEFENDİ
Ürünün gerektirdiği bitkisel kaynaklı hammaddeleri optimum faydaya yönelik özel formülasyonları ile bir araya getirerek kullanmaktadır. Bu da üründen azami faydayı sağlayan son kullanıcının MECİTEFENDİ markasına haklı bir güven duymasına neden olmuştur.

MECİTEFENDİ,
Ürünlerinin bünyesinde kendi üretimi olan doğal ve saf yağlara, doğal ve saf bitki sularına ilave olarak yurtdışından getirttiği ileri teknoloji ürünü olan bazı bitki ekstraktlarını da bulundurmaktadır. MECİTEFENDİ tüm formülasyonlarında insan sağlığını ön plana alarak, maksimum fayda ve müşteri memnuniyeti sağlamayı gözetmektedir. MECİTEFENDİ gösterdiğiniz ilgiye ve memnuniyete her zaman layık olabilmek üzere kalitesini sürekli kılan titiz ve disiplinli bir iş anlayışı ile üretimlerini gerçekleştirmeye devam etmektedir. Siz sayın halkımızın istek ve arzularını her zaman ön planda tutarak yeni ürün geliştirme çalışmalarımız da sürekli olarak devam etmektedir.