Hangi Kargo Şirketlerini Kullanabilirim ?
Yurtiçi siparişlerinde gönderinizin en kısa sürede size ulaşması için ülkemizin en seçkin kargo firmalarından Aras Kargo ile çalışıyoruz.

Siparişim neden banka onayı alınamadığından iptal edilmiş?
Siparişleriniz, banka ya da Hepsiburada Kredi Kartı Güvenlik Birimi gerekli durumlarda, siparişiniz ile ilgili onay alabilmek için kredi kartı sahibine, sistemlerinde kayıtlı bir telefon numarasından ulaşamaz ise, siparişinizi kredi kartı sahibinin güvenliğini sağlamak amacı ile iptal edebilmektedir.
Sipariş iptali ile ilgili bilgiler, sipariş sahibinin üyeliğinde kayıtlı e-mail adresine gönderilir.
Siparişinizin banka tarafındna onay alabilmesi için;
Bankanızda ve sitemizde kayıtlı kişisel bilgilerinizin güncellenmiş olması gerekmektedir.

Siparişim neden ödeme kontrol sürecinde bekliyor?
Müşterilerimizin kredi kartı güvenliğini sağlamak amacı ile, sadece kredi kartı siparişleri için banka onayı gerekmektedir.Onay süreci aşağıdaki şekilde işlemektedir:
“Kredi kartları güvenlik birimi müşterilerimize, gerekli durumlarda bankada kayıtlı kişisel bilgilerinde bulunan sabit telefon numaralarından ulaşarak, siparişleri ile ilgili onayı alır ve bize iletir.
Banka tarafından sipariş onayı sistemimize düştüğünde, siparişiniz hazırlanarak kargoya teslim edilir.
2 Günü aşkın sürede onay alamayan siparişlerde banka, müşterimize kendi sistemlerinde kayıtlı sabit telefon numaralarından ulaşamamıştır ve müşterimizin bankadaki kişisel bilgilerini güncellemesi gerekmektedir.””
Bu süreç içerisinde siparişiniz için bankadan tarafımıza halen onay verilmediğinden, sizden bankanızı arayarak kişisel bilgilerinizi güncellemenizi ve bankanın kredi kartı güvenlik birimine, size en kısa sürede ulaşabilecekleri sabit bir telefon numarası vermenizi rica ederiz.

Bilgilerinizi güncelledikten sonra dilerseniz siparişinizi bekleyebilir, dilerseniz ayrıntılı bilgi alabilmek için info@mecitefendi.com.tr adresimizden bize ulaşabilirsiniz.


Üyelik ücretli mi ?
Sitemizde üyelik ücreti talep edilmemektedir. Sitemize ücretsiz üye olarak, ilgi alanınızdaki ürünler ile ilgili yeniliklerden ve kampanyalardan haberdar edilirsiniz, yapacağınız ürün tavsiyeleri ve yorumlarından puan kazanabilirsiniz.

Nasıl Üye olabilirim ?
Sitemize ücretsiz üye olabilmeniz için anasayfamızda üst kısımda ortada çerçeve içerisinde bulunan; mecitefendi.com.tr ye hoşgeldiniz ! İlk defa mağazamıza uğruyorsanız ücretsiz üye olmak için tıklayınız.

İnternet üzerinden alışverişlerde Kredi Kartı Güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?
mecitefendi.com.tr 24 saat sizlere kesintisiz hizmet verebilmek için en son teknoloji kullanılarak yapılandırılmıştır.Kişisel bilgilerinizi girdiğiniz her sayfada tarayıcınızın(browser) alt kısmında bir anahtar göreceksiniz. Bu anahtar sayesinde tarayıcınız vasıtası ile gönderdiğiniz hiç bir bilgi üçüncü şahıslar tarafından görünemez.  www.mecitefendi.com.tr hiçbir zaman bu numaraları saklamaz, kayıt etmez. Dolayısıyla kredi kartı numaranızı hiçbir zaman kimseye göstermemiş olursunuz ! Bu sebepten dolayı kendi kredi kartı güvenliğiniz için, her sipariş oluşturma aşamasında kart bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekmektedir. Sitemizde anasayfada sağ alt köşede bulunan GlobalSign Logosunu tıklayabilirseniz, güvenlik anlaşmamız ile ilgili daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Peşin fiyatına taksit nedir, nasıl kullanılır ? Peşin fiyatına taksit uygulamamızı sitemizde iki şekilde kullanabilmektesiniz:

1) Sitemizden vereceğiniz siparişlerinizde, peşin fiyatına taksit uygulanan kredi kartlarınızı kullandığınızda; bu taksit kampanyamız kaç aya kadarlık bir süreyi içeriyor ise, almış olduğunuz ürünün ya da ürünlerin toplam tutarını, üzerine vade farkı konmadan sadece seçmiş olduğunuz taksit miktarına bölerek ödemektesiniz. "Mesela almak istediğiniz ürünün fiyatı 100 TL ise ve ödeme yapacağınız kredi kartınıza peşin fiyatına 5 taksit uygulamamız bulunuyorsa, vade farkı olmadan her ay sadece 20 TL ödeyerek bu ürüne sahip olabilirsiniz." Peşin fiyatına taksitli sipariş oluşturabilmek için, öncelikle alacağınız ürünü / ürünleri sepetinize eklemeniz ve teslimat / fatura adres bilgilerini doldurarak ödeme ekranına kadar gelmeniz gerekmektedir. Ödeme ekranında peşin fiyatına taksit uyguladığımız bankanın kredi kartı bilgilerini doldurduktan sonra, "devam "butonu yardımı ile sipariş onay ekranına geçmeli ve sağ alt köşede bulunan taksit seçeneklerinden, kampanyada geçerli olan aylardan sadece birini işaretleyerek siparişinizi onaylamanız gerekmektedir. Siparişinizi onayladıktan sonra, size gönderilen sipariş bilgi e-mailinizden ve sitemizde müşteri hizmetleri linkimizden siparişiniz ile ilgili kontrolleri ve ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz.

2) Sitemizde bazı ürünlerin üzerinde "bu ürün peşin fiyatına ... taksit" ibaresi bulunmaktadır.Bu ürünleri dilediğiniz bankanın kredi kartını kullanarak, ürünün üzerinde yazan taksit miktarı kadar aylara bölerek satın alabilirsiniz. Bu ürünü / ürünleri sepetinize eklerken :ALACAĞINIZ ÜRÜNLERİN HEPSİNİN ÜZERİNDE PEŞİN FİYATINA "..." TAKSİT İBARESİNİN BULUNMASINA DİKKAT ETMENİZ GEREKMEKTEDİR. EĞER SEPETİNİZDEKİ ÜRÜNLERDEN BİRİNDE PEŞİN FİYATINA TAKSİT KAMPANYASI YOK İSE, SİPARİŞ ONAY EKRANINDA ,SAĞ ALT KÖŞEDEKİ TAKSİTLENDİRME SEÇENEKLERE BAKTIĞINIZDA VADE FARKI UYGULANDIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ. Bu durumda yapmanız gereken; kampanya dahilinde olmayan ürünü sepetinizden çıkartarak taksit seçeneklerinden birini işaretlemek ve siparişinizi onaylamak olacaktır.Siparişinizi onayladıktan sonra, size gönderilen sipariş bilgi e-mailinizden ve sitemizde müşteri hizmetleri linkimizden siparişiniz ile ilgili kontrolleri ve ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz.